top of page

NieuW!
LUNCHMENU

Wisselend lunchmenu

Voorgerecht en hoofdgerecht 

- of -

Hoofdgerecht en dessert

35

Enkel op weekdagen

ANTIPASTI
VOORGERECHTEN

Vitello Tonnato

Verse tonijn/
ansjovis mayonaise/cucuncio kappertjes

26

Carpaccio di Manzo

Selectie van gemarineerd rundvlees van
“Butcher’s Store De Laet & Van Haver” Pesto van rucola | Crème van Parmezaanse kaas | Gedroogde tomaten

25

Selezione di Prosciutto Crudo

Butcher's Store DE LAET en VAN HAVER

30

Capesante

Coquilles | Puntarelle

28

Burrata

San Marzano tomaten | Gelee van kerstomaten
Brood & olijven crumble | Basilicum

26

PASTA & RISOTTO
HOOFDGERECHTEN

Vongole

Linguine | Venusschelpen | Bottarga 

30

Ragù

Pappardelle | Italiaanse rundsragout
5 uur gegaard

26

Tartufo

Tagliolini | Seizoenstruffel

34

Gnocchi

Provola kaas | Bospaddestoelen

26

Risotto

Kalfsschenkel | Saffraan

26

CARNE
HOOFDGERECHTEN

Carima Rib-Eye  

Selectie Italiaans rundsvlees 

38

Filetto di Vitello

San Daniele rauwe ham | Salie-olie

29

PESCE
HOOFDGERECHTEN

Rombo

Tarbot | Venkel | Sinasappel 

32

 
Triglia

Rode Mul | Witte vis- en tomatensaus | Kerstomaten | Taggiasche olijven

28

DOLCI

Tiramisu

12

Zabaione

12

Sorbetto Limone

11

Millefoglie di Sardegna
Ricotta | Honing | Saffraan

13

Gelato Vaniglia con Amarene
Kersen | Zoute karamel-crumble

14

Seadas
Gefrituurde zoetdeeg gevuld met kaas | Honing | Vanille-ijs

14

Selezione di Formaggi
Kaasselectie Kaasmeester Van Tricht

18

bottom of page