top of page

LUNCHMENU

Wisselend lunchmenu

Voorgerecht en hoofdgerecht 

38

​

Extra dessertje

+8

​

Enkel op weekdagen

VOORGERECHTEN

Vitello Tonnato

Fijne sneetjes kalfsgebraad | Verse tonijn | ansjovis mayonaise | cucuncio kappertjes

26

​

Carpaccio di Manzo

Selectie van gemarineerd rundvlees van “Butcher’s Store De Laet & Van Haver”

Parmigiano Reggiano 30 maanden | Rucola Cress | Gedroogde tomaten

26

​

Capesante

Coquilles | Gepofte quinoa | Mosselen
Gerookte aardappelen | Persinette cress

28

​

Ricciola

Tartaar van Hamachi | Gerookte Ricotta geitenkaas | Peren | Bieslook

28

​

Burrata

Stracciatella | Crumble van tomaat | Basilicum | Vijgen | Gerookte paling | Tomaat

25

​

Melanzana

Aubergine | Fondue van Provola | Mozzarella di Bufala Campana | Tomatensaus  | Munt | Basilicum

24

HOOFDGERECHTEN

Vongole & Bottarga

Linguine | Vongole | Bottarga 

30

​

Ragù

Calamarata | Carima endvogel | Pecorino Sardo | Basilicum

28

​

La Lasagna 

Handgemaakte pasta | Parmigiano Reggiano 30 maanden | Bolognaise ragù

26

​

Fregula

 Harde tarwe pasta uit Sardinië | Mosselen | Pijlinktvis | Venusschelpen | Scampi | Gamba’s

32

​

Risotto

Kalfsschenkel | Saffraan | Merg

26

​

Carima “De Laet & Van Haver”

Filet pur van rund | Seizoenschampignons | Maldon gerookt zout
Jus van champignons | Velouté van topinambur | Aardappel

39

​

Filetto Di Vitello

Filet pur van Kalfs | San Daniele rauwe ham
Salie-olie Aardappelpuree | Schuim van hazelnoot

30

​

Trota Salmonata  

Gemarineerde Zalmforel | Prei | Waterkers
Fregula | Paarse spitskool

42

​

Scapece

Courgette | Gamba | Coquilles | Zeebaars
Rode Mul | Pijlinktvis | Vongole | Mosselen | Seizoensgroenten

36

DOLCI

Tiramisu
Pistokeddos | Mascarpone | Amaretto

13

​

Zabaione
Prosecco | Marsala | Nougat ijs

13

​

Millefoglie di Sardegna
Pane Carasau | Ricotta | Honing | Saffraan

14

​

​Seadas
Gefrituurde zoetdeeg gevuld met kaas | Honing | Vanille-ijs

14

​

Tortino alla Nocciola
Hazelnoottaartje | Donkere chocolade | Rum-rozijnen ijs

15

​

Selezione di Formaggi VAN TRICHT
Parmiggiano Reggiano Vacca Bruna 60 maanden
Torretta Lavanda
Taleggio Latte Crudo
Basajo blauwschimmelkaas

18

bottom of page