top of page

LUNCHMENU

Wisselend lunchmenu

Voorgerecht en hoofdgerecht 

- of -

Hoofdgerecht en dessert

35

Enkel op weekdagen

VOORGERECHTEN

Vitello Tonnato

Verse tonijn | ansjovis mayonaise | cucuncio kappertjes

26

Carpaccio di Manzo

Selectie van gemarineerd rundvlees van “Butcher’s Store De Laet & Van Haver”
Pesto van rucola | Crème van Parmezaanse kaas | Gedroogde tomaten

26

Tartare di Tonno

Tartaar van tonijn | Kalfsbouillon | Bottarga-mayonaise

28

Tartare di Manzo

Kappertjes | Gedroogde tomaten |  Sjalot | Limone di Amalfi | Basilicum |
Gezouten “zabaione” van kwartel-eitjes

30

Burrata

Geroosterde cœur de bœuf tomaat | Gelee van kerstomaten | Broodcrumble
Basilicum | Water van San Marzano tomaat

24

Melanzana

Parmigiano Reggiano 30 maanden | Mozzarella di Bufala Campana Tomatensaus | Munt | Basilicum

24

HOOFDGERECHTEN

Vongole & Bottarga

Linguine | Venusschelpen | Bottarga 

30

Ragù

Malloreddus | Italiaanse rundsragout 5 uur gegaard | Pecorino Sardo

26

Tartufo

Tagliolini | Seizoenstruffel | Parmigiano Reggiano 30 maanden

34

Fregula

Harde tarwe pasta uit Sardinië | Mosselen | Pijlinktvis | Venusschelpen | Scampi | Gamba’s

32

Risotto

Parmigiano Reggiano 30 maanden | Iberico Buikspek | Lardo di Colonnata | Basilicum | Munt | Kaffir

29

Txogitxu Premium Rib-Eye

Maldon gerookt zout | Kruidenolie
Rozemarijn-aardappelen in de oven

40

Filetto Di Vitello

Filet pur van Kalfs | San Daniele rauwe ham | Salie-olie

Rozemarijn-aardappelen in de oven

30

Merluzzo

Kabeljauwhaas | Crème van oesters | Prei | Paksoi | Limoen | Yuzu | Dragon
Gemengde salade

35

Branzino

Wilde Zeebaars | Champignon-consommé | Bieslook | Cardoncelli | Fregula

34

DOLCI

Tiramisu

12

Zabaione

12

Sorbetto Limone

11

Millefoglie di Sardegna
Ricotta | Honing | Saffraan

13

Gelato Vaniglia con Amarene
Kersen | Zoute karamel-crumble

14

Seadas
Gefrituurde zoetdeeg gevuld met kaas | Honing | Vanille-ijs

14

Selezione di Formaggi
Kaasselectie Kaasmeester Van Tricht

18

bottom of page