top of page

LUNCHMENU

Wisselend lunchmenu

Voorgerecht en hoofdgerecht 

- of -

Hoofdgerecht en dessert

35

Enkel op weekdagen

VOORGERECHTEN

Vitello Tonnato

Fijne sneetjes kalfsgebraad | Verse tonijn | ansjovis mayonaise | cucuncio kappertjes

26

Carpaccio di Manzo

Selectie van gemarineerd rundvlees van “Butcher’s Store De Laet & Van Haver”

Parmigiano Reggiano 30 maanden | Rucola Cress | Gedroogde tomaten

26

Capesante

Coquilles | Gepofte quinoa | Mosselen
Gerookte aardappelen | Persinette cress

28

Ricciola

Tartaar van Hamachi | Gerookte Ricotta geitenkaas | Peren | Bieslook

28

Burrata

Stracciatella | Crumble van tomaat | Basilicum | Vijgen | Gerookte paling | Tomaat

25

Melanzana

Aubergine | Fondue van Provola | Mozzarella di Bufala Campana | Tomatensaus  | Munt | Basilicum

24

HOOFDGERECHTEN

Vongole & Bottarga

Linguine | Vongole | Bottarga 

30

Ragù

Calamarata | Carima endvogel | Pecorino Sardo | Basilicum

28

La Lasagna 

Handgemaakte pasta | Parmigiano Reggiano 30 maanden | Bolognaise ragù

26

Fregula

 Harde tarwe pasta uit Sardinië | Mosselen | Pijlinktvis | Venusschelpen | Scampi | Gamba’s

32

Risotto

Kalfsschenkel | Saffraan | Merg

26

Carima “De Laet & Van Haver”

Filet pur van rund | Rode wijnsaus “Cannonau” | Maldon gerookt zout | Mini biet | Velouté van knolselder

39

Filetto Di Vitello

Filet pur van Kalfs | San Daniele rauwe ham
Salie-olie Aardappelpuree | Schuim van hazelnoot

30

Sogliola

Zeetong | Beurre Blanc | Sinaasappel
Fregula | Dille

42

Scapece

Courgette | Gamba | Coquilles | Zeebaars
Rode Mul | Pijlinktvis | Vongole | Mosselen | Seizoensgroenten

36

DOLCI

Tiramisu

12

Zabaione

12

Sorbetto Limone

11

Millefoglie di Sardegna
Ricotta | Honing | Saffraan

13

Gelato Vaniglia con Amarene
Kersen | Zoute karamel-crumble

14

Seadas
Gefrituurde zoetdeeg gevuld met kaas | Honing | Vanille-ijs

14

Mango Cheesecake
Crumble van mango en passievrucht
gelee van mango

14

bottom of page