NieuW!
LUNCHMENU
Wisselend lunchmenu
Voorgerecht en hoofdgerecht
- of -
Hoofdgerecht en dessert
35
Enkel op weekdagen
ANTIPASTI
VOORGERECHTEN
Vitello Tonnato
Verse tonijn/
ansjovis mayonaise/cucuncio kappertjes
26
Carpaccio di Manzo
Selectie van gemarineerd rundvlees van
“Butcher’s Store De Laet & Van Haver” Pesto van rucola | Crème van Parmezaanse kaas | Gedroogde tomaten
25
Selezione di Prosciutto Crudo
Butcher's Store DE LAET en VAN HAVER
30
Capesante
Coquilles | Puntarelle
28
Burrata
San Marzano tomaten | Gelee van kerstomaten
Brood & olijven crumble | Basilicum
26
PASTA & RISOTTO
HOOFDGERECHTEN
Vongole
Linguine | Venusschelpen | Bottarga
30
Ragù
Pappardelle | Italiaanse rundsragout
5 uur gegaard
26
Tartufo
Tagliolini | Seizoenstruffel
34
Gnocchi
Provola kaas | Bospaddestoelen
26
Risotto
Kalfsschenkel | Saffraan
26
CARNE
HOOFDGERECHTEN
Carima Rib-Eye
Selectie Italiaans rundsvlees
38
Filetto di Vitello
San Daniele rauwe ham | Salie-olie
29
PESCE
HOOFDGERECHTEN
Rombo
Tarbot | Venkel | Sinasappel
32
Triglia
Rode Mul | Witte vis- en tomatensaus | Kerstomaten | Taggiasche olijven
28
DOLCI
Tiramisu
12
Zabaione
12
Sorbetto Limone
11
Millefoglie di Sardegna
Ricotta | Honing | Saffraan
13
Gelato Vaniglia con Amarene
Kersen | Zoute karamel-crumble
14
Seadas
Gefrituurde zoetdeeg gevuld met kaas | Honing | Vanille-ijs
14
Selezione di Formaggi
Kaasselectie Kaasmeester Van Tricht
18