top of page

LUNCHMENU

Wisselend lunchmenu

Voorgerecht en hoofdgerecht 

38

​

Extra dessertje

+8

​

Enkel op weekdagen

VOORGERECHTEN

Arrosticino

Op Yakiniku geroosterde varkenswang & Filet d’Anvers | Lavas

Kroket van Mortadella | Lardo

26

​

Vitello Tonnato

Fijne sneetjes kalfsgebraad | Tartaar van Tonijn | Ansjovis-mayonaise

Kappertjes | Tomaten confit

26

​

Tartare di Carima

Klassieke rundstartaar van “Carima” | Caprino kaas | Pani indorau | Merg

28

​

Tonno Vitellato

Verse tonijn | Selder | Wortel | Zoetzure ajuin | Kappertjes | Kalfsjus

29

​​

Capesante

Coquilles | Lardo | Shiitake | Pastinaak | Lavas

32

​

Melanzana V

Aubergine | Fondue van Provola | Mozzarella di Bufala Campana Tomatensaus | Basilicum

24

​

Burrata

Stracciatella | Broodcrumble van tomaat

Ansjovis Cantabrico | Basilicum | Tomatenconfit

25

HOOFDGERECHTEN

Vongole & Bottarga

Linguine | Vongole | Bottarga 

30

​

Ragù

Calamarata | Carima endvogel | Pecorino Sardo | Basilicum

28

​​

​

Agnolotti

Handgemaakte pasta gevuld met kalfsragout Saffraan | Demi-glace | Basilicum

29

​

Tortelli di Ricotta di Pecora

Tortelli met schapenricotta | Gamba’s | Zalmforeljus | Limone Nero

34

​

Carima Bavetta

Truffeljus | Seizoenstruffel | Shiitake | Ragoutkroket

45

​

Guancia di Vitello

Traag gegaarde kalfwang | Madeirasaus | Gnocchi met salie en boter

34

​

Trota Salmonata 

Zalmforel | Prei | Haringkaviaar | Culurgiones

34

​

Merluzzo

Kabeljauwhaasje | Catalana | Risotto al Salto

32

DOLCI

Tiramisu

Pistokeddos | Mascarpone | Amaretto

13

​

Zabaione

Prosecco | Marsala | Vanille-Bourbon ijs

13

​

Millefoglie di Sardegna

Pane Carasau | Ricotta | Honing | Saffraan

15

​

​Dama Bianca

Saus en crumble van pure Callebaut chocolade

Gepofte witte chocolade

Bourbon vanille-ijs | Vers geklopte slagroom

15

​

AFTER DINNER

Espresso Martini

Vodka | Bomba carta cafè

15

​

Koffie Negroni

Bitter Roma | Vermouth Rosso Cocchi Torino Bomba carta cafè

13

bottom of page