LUNCHMENU
Wisselend lunchmenu
Voorgerecht en hoofdgerecht
38
​
Extra dessertje
+8
​
Enkel op weekdagen
VOORGERECHTEN
Vitello Tonnato
Fijne sneetjes kalfsgebraad | Verse tonijn | Ansjovis-mayonaise Cucuncio kappertjes
26
​
Carpaccio di Manzo
Selectie van gemarineerd rundvlees van
“Butcher’s Store De Laet & Van Haver”
Parmigiano Reggiano 30 maanden | Rucola Cress | Gedroogde tomaten
26
​
Polpo
Octopus | Aardappel | Mosselen Zoetzure rode ui | Broccoli | Tomatenconfit
26
​
Tonno Marinato
Gemarineerde tonijntataki | Limoen | Soja
29
​
Burrata
Stracciatella | Broodcrumble van tomaat Ansjovis Cantabrico | Basilicum | Tomatenconfit
25
​
Melanzana V
Aubergine | Fondue van Provola | Mozzarella di Bufala Campana Tomatensaus | Basilicum
24
HOOFDGERECHTEN
Vongole & Bottarga
Linguine | Vongole | Bottarga
30
​
Ragù
Calamarata | Carima endvogel | Pecorino Sardo | Basilicum
28
​​
​
Fregula V
Bouillon van spitskool | Groene asperges
Bloemkoolcrème | Broccoli | Geroosterde slablaadjes
26
​
Risotto
Langoustines | Limoenboter | Gel van limoen
29
​
Carima Rib-eye “De Laet & Van Haver”
Rib-eye van rund | Gegratineerd witloof | Parmesan 48
Maldon gerookt zout | Rucola Cress | Balsamico Giuseppe Giusti di Modena
40
​
Filetto Di Vitello
Filet pur van Kalfs | San Daniele rauwe ham | Salie-olie
Aardappeltexturen: gestoomd, espuma & chips
34
​
Orata
Op vel gebakken dorade | Espuma van Vermentino | Peterselie-olie
Culurgiones | Aardappelen | Mosselen
32
​
Calamaro
Pijlinktvis | Marinara | Crumble van Taggiasche olijven
Zwarte inktvis-emulsie
Tortello met pijlinktvis | Erwtjes
34
DOLCI
Tiramisu
Pistokeddos | Mascarpone | Amaretto
13
​
Zabaione
Prosecco | Marsala | Vanille-Bourbon ijs
13
​
Millefoglie di Sardegna
Pane Carasau | Ricotta | Honing | Saffraan
15
​
​Seadas
Gefrituurde zoetdeeg 'huisgemaakt",
gevuld met kaas | Honing | Vanille-ijs
15
​
Mousse al cocco
Ananas | Crumble met Rhum
15
​
​
AFTER DINNER
Espresso Martini
Vodka | Bomba carta cafè
15
​
Koffie Negroni
Bitter Roma | Vermouth Rosso Cocchi Torino Bomba carta cafè
13