LUNCHMENU
Wisselend lunchmenu
Voorgerecht en hoofdgerecht
38
​
Extra dessertje
+8
​
Enkel op weekdagen
VOORGERECHTEN
Arrosticino
Op Yakiniku geroosterde varkenswang & Filet d’Anvers | Lavas
Kroket van Mortadella | Lardo
26
​
Vitello Tonnato
Fijne sneetjes kalfsgebraad | Tartaar van Tonijn | Ansjovis-mayonaise
Kappertjes | Tomaten confit
26
​
Tartare di Carima
Klassieke rundstartaar van “Carima” | Caprino kaas | Pani indorau | Merg
28
​
Tonno Vitellato
Verse tonijn | Selder | Wortel | Zoetzure ajuin | Kappertjes | Kalfsjus
29
​​
Capesante
Coquilles | Lardo | Shiitake | Pastinaak | Lavas
32
​
Melanzana V
Aubergine | Fondue van Provola | Mozzarella di Bufala Campana Tomatensaus | Basilicum
24
​
Burrata
Stracciatella | Broodcrumble van tomaat
Ansjovis Cantabrico | Basilicum | Tomatenconfit
25
HOOFDGERECHTEN
Vongole & Bottarga
Linguine | Vongole | Bottarga
30
​
Ragù
Calamarata | Carima endvogel | Pecorino Sardo | Basilicum
28
​​
​
Agnolotti
Handgemaakte pasta gevuld met kalfsragout Saffraan | Demi-glace | Basilicum
29
​
Fregula
Ragù van Lamsbout | Artisjok | Gerookte aardappelen
32
​
Carima Bavetta
Truffeljus | Seizoenstruffel | Shiitake | Ragoutkroket
45
​
Guancia di Vitello
Traag gegaarde kalfwang | Madeirasaus | Gnocchi met salie en boter
34
​
Branzino
Zeebaars | Aioli | Pane Carasau | Buik | Zure room | Haringkaviaar
34
​
Calamaro
Gevulde pijlinktvis | Brood | Varkenswang
Erwten | Zwarte Inktvis | Risotto al salto
34
DOLCI
Tiramisu
Pistokeddos | Mascarpone | Amaretto
13
​
Zabaione
Prosecco | Marsala | Vanille-Bourbon ijs
13
​
Millefoglie di Sardegna
Pane Carasau | Ricotta | Honing | Saffraan
15
​
​Dama Bianca
Saus en crumble van pure Callebaut chocolade
Gepofte witte chocolade
Bourbon vanille-ijs | Vers geklopte slagroom
15
​
AFTER DINNER
Espresso Martini
Vodka | Bomba carta cafè
15
​
Koffie Negroni
Bitter Roma | Vermouth Rosso Cocchi Torino Bomba carta cafè
13