LUNCHMENU
Wisselend lunchmenu
Voorgerecht en hoofdgerecht
- of -
Hoofdgerecht en dessert
35
Enkel op weekdagen
VOORGERECHTEN
Vitello Tonnato
Fijne sneetjes kalfsgebraad | Verse tonijn | ansjovis mayonaise | cucuncio kappertjes
26
Carpaccio di Manzo
Selectie van gemarineerd rundvlees van “Butcher’s Store De Laet & Van Haver”
Parmigiano Reggiano 30 maanden | Rucola Cress | Gedroogde tomaten
26
Capesante
Coquilles | Gepofte quinoa | Mosselen
Gerookte aardappelen | Persinette cress
28
Ricciola
Tartaar van Hamachi | Gerookte Ricotta geitenkaas | Peren | Bieslook
28
Burrata
Stracciatella | Crumble van tomaat | Basilicum | Vijgen | Gerookte paling | Tomaat
25
Melanzana
Aubergine | Fondue van Provola | Mozzarella di Bufala Campana | Tomatensaus | Munt | Basilicum
24
HOOFDGERECHTEN
Vongole & Bottarga
Linguine | Vongole | Bottarga
30
Ragù
Calamarata | Carima endvogel | Pecorino Sardo | Basilicum
28
La Lasagna
Handgemaakte pasta | Parmigiano Reggiano 30 maanden | Bolognaise ragù
26
Fregula
Harde tarwe pasta uit Sardinië | Mosselen | Pijlinktvis | Venusschelpen | Scampi | Gamba’s
32
Risotto
Kalfsschenkel | Saffraan | Merg
26
Carima “De Laet & Van Haver”
Filet pur van rund | Rode wijnsaus “Cannonau” | Maldon gerookt zout | Mini biet | Velouté van knolselder
39
Filetto Di Vitello
Filet pur van Kalfs | San Daniele rauwe ham
Salie-olie Aardappelpuree | Schuim van hazelnoot
30
Sogliola
Zeetong | Beurre Blanc | Sinaasappel
Fregula | Dille
42
Scapece
Courgette | Gamba | Coquilles | Zeebaars
Rode Mul | Pijlinktvis | Vongole | Mosselen | Seizoensgroenten
36
DOLCI
Tiramisu
12
Zabaione
12
Sorbetto Limone
11
Millefoglie di Sardegna
Ricotta | Honing | Saffraan
13
Gelato Vaniglia con Amarene
Kersen | Zoute karamel-crumble
14
Seadas
Gefrituurde zoetdeeg gevuld met kaas | Honing | Vanille-ijs
14
Mango Cheesecake
Crumble van mango en passievrucht
gelee van mango
14