top of page

ANTIPASTI

Vitello Tonnato

Kalfsgebraad in sneetjes/verse tonijn/
ansjovis mayonaise/cucuncio kappertjes

24

Carpaccio di Manzo

Handgesneden rundsentrecote/in huis gedroogde tomaten/crème van Parmesan/pesto van rucola

25

Salumi e Formaggi

Italiaans kaas en charcuterie (x2)

30

 

Tartara di Salmone

Zalmtartaar/pink lady appel/

basilicum-mayonaise/
crumble van gember en witte chocolade

24

Vellutata di verdure

Velouté erwtjes/courgette/prei/broodcroutons

19

Capesante

Coquilles/puree van paarse bloemkool

26

Burrata

Carpaccio van baby-artisjok/bottarga/
gedroogde tomaat

28

PASTE & RISOTTI

Vongole

Linguine/venusschelpen/bottarga

30

Ragù

Pappardelle met echte traditionele Italiaanse ragù van rund/5 uur gegaard

24

Tartufo

Tagliolini/seizoenstruffel

30

Gnocchi

Radicchio Rosso/tirolese spek/noten/provola

26

Lasagnetta di pesce

Lasagne/visragout

25

Risotto

Mix boschampignons

26

SECONDI CARNE

Tagliata di Manzo

Gegrilde entrecote

29

Agnello

Gepaneerde lamskoteleten met broodkruim/mosterdsaus

29

Anatra

Eendenfilet/reductie van sinaasappel en
Grand Marnier/gekarameliseerde vijgen

34

Filleto di maiale

Varkensfilet/gorgonzalasaus

25

SECONDI PESCE

Calamaro

Pijlinktvis/wangspek/erwtjes

27

Orata

Gestoomde doradefilet/taggiasche olijven/oregano/kerstomaten

28

Salmone

Zalmfilet/prei/zwarte look

29

Tonno

Gegrilde tonijn/witloof/soja-mayonaise

  36

DOLCI

Tiramisu

11

Panna Cotta

10

Crème brûlée

10

Zabaione

12

Sorbetto Limone

12

Millefoglie di Sardegna

12

Gelato Vaniglia con Amarene

14

bottom of page