LUNCHMENU
Wisselend lunchmenu
Voorgerecht en hoofdgerecht
- of -
Hoofdgerecht en dessert
35
Enkel op weekdagen
VOORGERECHTEN
Vitello Tonnato
Verse tonijn | ansjovis mayonaise | cucuncio kappertjes
26
Carpaccio di Manzo
Selectie van gemarineerd rundvlees van “Butcher’s Store De Laet & Van Haver”
Pesto van rucola | Crème van Parmezaanse kaas | Gedroogde tomaten
26
Tartare di Tonno
Tartaar van tonijn | Kalfsbouillon | Bottarga-mayonaise
28
Selezione di Prosciutti
Butcher’s Store De Laet & Van Haver
30
Burrata
Geroosterde cœur de bœuf tomaat | Gelee van kerstomaten | Broodcrumble
Basilicum | Water van San Marzano tomaat
24
Melanzana
Parmigiano Reggiano 30 maanden | Mozzarella di Bufala Campana Tomatensaus | Munt | Basilicum
24
HOOFDGERECHTEN
Vongole & Bottarga
Linguine | Venusschelpen | Bottarga
30
Ragù
Malloreddus | Italiaanse rundsragout 5 uur gegaard | Pecorino Sardo
26
Tartufo
Tagliolini | Seizoenstruffel | Parmigiano Reggiano 30 maanden
34
Fregula
Harde tarwe pasta uit Sardinië | Mosselen | Pijlinktvis | Venusschelpen | Scampi | Gamba’s
32
Risotto
Parmigiano Reggiano 30 maanden | Iberico Buikspek | Lardo di Colonnata | Basilicum | Munt | Kaffir
29
Vaca Punk Premium Rib-Eye
Maldon gerookt zout | Kruidenolie
Rozemarijn-aardappelen in de oven
40
Filetto Di Vitello
Filet pur van Kalfs | San Daniele rauwe ham | Salie-olie
Rozemarijn-aardappelen in de oven
30
Merluzzo
Kabeljauwhaas | Crème van oesters | Prei | Paksoi | Limoen | Yuzu | Dragon
Gemengde salade
35
Branzino
Wilde Zeebaars | Champignon-consommé | Bieslook | Morieljes | Radijs | Fregula
34
DOLCI
Tiramisu
12
Zabaione
12
Sorbetto Limone
11
Millefoglie di Sardegna
Ricotta | Honing | Saffraan
13
Gelato Vaniglia con Amarene
Kersen | Zoute karamel-crumble
14
Seadas
Gefrituurde zoetdeeg gevuld met kaas | Honing | Vanille-ijs
14
Selezione di Formaggi
Kaasselectie Kaasmeester Van Tricht
18