top of page

ANTIPASTI
Tartaar di fassona Piemontese
Kappertjes/Gedroogde tomaat/
Taggiasche olijven/Mediteraanse mayonaise
- of -
Carpaccio di Gambero Rossi di Mazara
Frambozen/Zure room/Knolselderij
- of -
Bruschettone Burrata
Cipolle Rosse di Tropea
Altamura brood/Rode ui van Tropea/Kerstomaat
Basilicum mayonaise
PRIMI
Culurgiones Nero di Seppia
Ravioli gevuld met rode gamba van Mazara/
Gele kerstomatensaus/Bisque
- of -
Taglioni al Tartufo
Taglioni met seizoenstruffel
SECONDI
Entrecote di fassona Piemontese
Reductie van rode vruchten en
Cannonau (rode wijn van Sardinië)/
Rozemarijn aardappelen uit de oven
- of -
Astice alla Catalana
Babykreeft/
Cipolla rossa di Tropea/Kerstomaten/
Basilicum/Bisque/Limoen
DOLCI
Pan di Spagna 3 Cioccolati
Taartje met 3 chocolade-variaties/Geglaceerd met witte chocolade/crème van sinaasappel/Cointreau
- of -
Pistokeddos di Sardegna
Savoiardi met zoet ricotta/
Coulis van passievruchten
3-gangen menu
€ 79
•
4-gangen menu
€ 109
bottom of page