top of page

ANTIPASTI

Tartaar di fassona Piemontese

Kappertjes/Gedroogde tomaat/
Taggiasche olijven/Mediteraanse mayonaise

- of -

Carpaccio di Gambero Rossi di Mazara

Frambozen/Zure room/Knolselderij

- of -

Bruschettone Burrata
Cipolle Rosse di Tropea

Altamura brood/Rode ui van Tropea/Kerstomaat
Basilicum mayonaise

PRIMI

Culurgiones Nero di Seppia

Ravioli gevuld met rode gamba van Mazara/
Gele kerstomatensaus/Bisque

- of -

Taglioni al Tartufo

Taglioni met seizoenstruffel

SECONDI

Entrecote di fassona Piemontese

Reductie van rode vruchten en
Cannonau (rode wijn van Sardinië)/
Rozemarijn
aardappelen uit de oven

- of -

Astice alla Catalana

Babykreeft/

Cipolla rossa di Tropea/Kerstomaten/

Basilicum/Bisque/Limoen

DOLCI

Pan di Spagna 3 Cioccolati

Taartje met 3 chocolade-variaties/Geglaceerd met witte chocolade/crème van sinaasappel/Cointreau

- of -

Pistokeddos di Sardegna

Savoiardi met zoet ricotta/
Coulis van passievruchten

3-gangen menu

€ 79

4-gangen menu

€ 109

bottom of page